Žiža
Broj postova : 32 Age : 29 Lokacija : Slavonski Brod Bodovi : 60 GFX Skill : -/- Registration date : 14.01.2009
| Naslov: Predstavljanje: Žiža?-Ah da to sam ja čet sij 15, 2009 12:42 am | |
| Ime: Marko Godina: 13,5 Lokacija: Slavonski Brod,Kolonija,Kuća,Dnevni Boravak,Kompjuter U PS-u uglavnom radim dizajne za blog...Krenuo raditi sigove pa stao već sam dosad trebao biti mod koliko radim ali nisam ni app ali idem polako gore Eto to je to ukratko :cheers: | |
|
Swill Administrator
Broj postova : 187 Age : 35 Lokacija : Osijek Bodovi : 910 GFX Skill : -/- Registration date : 10.01.2009
| Naslov: Re: Predstavljanje: Žiža?-Ah da to sam ja čet sij 15, 2009 3:01 pm | |
| - Žiža je napisao/la:
- Ime: Marko
Godina: 13,5 Lokacija: Slavonski Brod,Kolonija,Kuća,Dnevni Boravak,Kompjuter U PS-u uglavnom radim dizajne za blog...Krenuo raditi sigove pa stao već sam dosad trebao biti mod koliko radim ali nisam ni app ali idem polako gore
Eto to je to ukratko :cheers: dobrodošao ! hvala na aktivnosti... slušaj probaj reklamirat forum ak oćeš negdje | |
|
Žiža
Broj postova : 32 Age : 29 Lokacija : Slavonski Brod Bodovi : 60 GFX Skill : -/- Registration date : 14.01.2009
| Naslov: Re: Predstavljanje: Žiža?-Ah da to sam ja sri sij 21, 2009 12:51 pm | |
| H0ću...a je me pokupio auto jučer iseeee | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavljanje: Žiža?-Ah da to sam ja | |
| |
|